U bent hier: Home » producten » uittreksel uit basisregistratie personen brp opvragen

Uittreksel uit basisregistratie personen (BRP) opvragen

In de basisregistratie personen (BRP) staan gegevens van alle inwoners van Nederland. U kunt een kopie van uw eigen gegevens opvragen. Dit heet een uittreksel. Hierop staan onder andere uw naam, geboortedatum, geboorteplaats en huidige adres. Instanties kunnen om een uittreksel uit de BRP vragen. U kunt bijvoorbeeld aan een woningstichting laten zien dat u ingeschreven staat bij de gemeente.

De kosten in 2017 zijn:

• Bij digitale aanvraag zijn de kosten: € 5,60.
  • Bij aanvraag aan de balie zijn de kosten: € 6,50.
  • Bij aanvraag per post zijn de kosten: € 8,70.

Zo vraagt u een uittreksel uit de basisregistratie personen aan:

• Log in met uw DigiD bij uw gemeente.
  • Vul uw gegevens in.
  • U betaalt het uittreksel online bij de aanvraag.
  • U krijgt het uittreksel binnen 7 werkdagen thuisgestuurd.

U kunt het gewaarmerkte uittreksel GBA persoonlijk afhalen aan de klantenbalie in het gemeentehuis of schriftelijk aanvragen bij de afdeling Burgerzaken. U kunt het uittreksel ook direct via internet aanvragen door het formulier 'Uittreksel digitaal aanvragen' in te vullen.

Voor het aanvragen van een uittreksel uit de GBA via deze website moet u in het bezit zijn van een DigiD-inlogcode en moet u ingeschreven staan in de gemeentelijke basisadministratie van Steenbergen.

Klant Contact Centrum (KCC)

4652 GA Steenbergen

tel: 14 0167