Gevonden of verloren voorwerpen melden

Heeft u op straat een voorwerp gevonden of verloren? Dan kunt u dit online melden bij de gemeente.

Als u een voorwerp heeft gevonden, moet u dit melden bij de gemeente. U kunt het voorwerp daarna bij de gemeente afgeven of thuis goed bewaren.

Als u zelf iets kwijt bent, kunt u dit melden bij de gemeente.

Bent u een voorwerp verloren? Dan heeft u ook een bon, foto of garantiebewijs van het voorwerp nodig.

Zo meldt u een gevonden of verloren voorwerp:

• U doet online een melding. Deze melding wordt geregistreerd bij de gemeente.
    • U heeft nodig: ◦uw geldige legitimatiebewijs