Klacht over de gemeente indienen

Als u niet goed bent behandeld door een medewerker van de gemeente, kunt u een klacht indienen bij de gemeente.

U kunt ontevreden zijn over hoe de gemeente of een medewerker zich tegenover u of een ander heeft gedragen.  U kunt dan een klacht indienen. Het geeft ons de kans uw klacht op te lossen en onze dienstverlening te verbeteren. Uw klacht kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders.

U en/of uw kind kunnen ook een klacht indienen als u niet tevreden bent over de gang van zaken rondom uw aanvraag. Dit is vastgelegd in de klachtenregeling Jeugd. U of uw kind vindt bijvoorbeeld dat de jeugdprofessional u niet goed heeft geholpen, of dat de aanbieder van de zorg het niet goed heeft gedaan. U kunt dan schriftelijk, via info@gemeente-steenbergen.nl of mondeling op afspraak een klacht indienen bij de gemeente.

Zo meldt u een klacht over de gemeente:

• U neemt contact op met de gemeente.
    • U geeft door:
      • uw naam en adres
      • een duidelijke omschrijving van uw klacht
      • de naam van de medewerker of bestuurder van de gemeente, over wie u een klacht heeft

Als u het niet eens bent met de beslissing van de gemeente over uw klacht, neemt u contact op met de Nationale ombudsman.

College van Burgemeester en Wethouders

4652 GA Steenbergen