Kopie van de aanslag gemeentebelastingen aanvragen

Voor de gemeentelijke belastingen krijgt u een aanslag van de gemeente. Bent u de aanslag kwijt of heeft u een kopie nodig? Neem dan contact op met de gemeente.

Gemeentelijke belastingen zijn bijvoorbeeld rioolheffing, afvalstoffenheffing en de onroerendezaakbelasting (ozb). Hiervoor krijgt u een aanslag van de gemeente. U kunt een kopie van de aanslag aanvragen.

Wetgeving

Een aanslag/WOZbeschikking wordt eenmalig gratis verstrekt, voor een kopie worden leges in rekening gebracht, minimale kosten in 2019 zijn € 17,45

Zo vraagt u een kopie van een belastingaanslag aan:

• Neem contact op met de gemeente.
    • U heeft nodig:
      • uw geldig identiteitsbewijs